Zeilclub

Voorzitter Eric le Péru
Secretaris Silvio van Osta
Penningmeester Raoul Poortvliet

Doelstelling:

Het beschikbaar stellen van een zeilboot t.b.v. haar leden tijdens de zomermaanden.
De boot, een Etap-21, kan gehuurd worden (tegen betaling van een symbolisch bedrag) voor hele dagen of voor dagdelen vanaf april tot en met september.
De verhuur geschiedt op aanvraag, volgens het principe “wie het eerst komt, het eerst maalt”.
Er kan voor drie dagdelen, maar ook voor een hele dag gehuurd worden. De huurprijs voor een hele dag is € 11,00. Reserveren kan via de on line reserveringstool van de hobbyclub.
Er wordt natuurlijk wel gekeken of ieder zoveel mogelijk gelijke kansen heeft om aan de beurt te komen. De belangstelling voor de boot is het grootst op mooie zomerse dagen. Reserveren in principe niet langer dan drie weken van te voren.
De Etap-21, eigendom van de zeilclub, is een degelijke, veilige zeilboot van zes en een halve meter. Zowel de romp als het dek zijn dubbelwandig. Tussen binnen en buitenhuid is het schip met polyurethaan vol geschuimd zodat het schip maximaal drijfvermogen heeft gekregen en onzinkbaar is. Mast hoogte is 10,4 meter, de zeilboot heeft een ondiepe tandemkiel. Het grootzeil is 15,5 m2 en de rolfok is 8,4 m2 groot. De boot is voorzien van een 6PK Yamaha buitenboord motor. Deze loopt op Euro 95. De gebruiker moet zelf een jerrycan benzine meenemen.

Vergeet niet dat na gebruik de nieuwe gebruiker ook graag een schone boot aantreft.


Let wel: lid worden van een sub club kan alleen als u lid van de Personeelsvereniging bent!