Eind verslag 2020

Allen

Na een turbulent jaar kunnen we terugkijken op een vreemd meer toch geslaagd visseizoen. We hebben de eindstreep gehaald.

Iedereen heeft wel op zijn manier het afgelopen jaar een tegenslag te verwerken gehad. Zei het door Corona of door persoonlijke omstandigheden. Toch hebben we er ons zo goed mogelijk doorheen gevist.  We hebben vanaf het strand gevist. Op de Geep, In het Kanaal

in het slootje van Kor. Gelukkig op de valreep nog mooie wedstrijden met magnifieke vangsten op de Ms Theo. Mooie verhalen gehoord onder koffie en Schnaps. Mooie foto’s zijn gepubliceerd, Mooie uitslagen. Kortom ondanks die klote corona en de daarbij behorende maatregelen hebben ons hier doorheen geslagen. Helaas gaat de laatste wedstrijd vanaf de kant met de daarbij behorende prijsuitreiking en een gezellig bijeenkomen in het Kasteel van Batavia niet door. Dat is gewoon een zuur feitje.  Maar niet getreurd, In het nieuwe tijdperk gewapend tegen de Corona door vaccinatie met het vaccin gaan we proberen in het eerste kwartaal alsnog  de leden vergadering te houden met de prijsuitreiking. Niet te vergeten natuurlijk de huldiging van onze kampioen Andre. Anders hebben de rest van het jaar geen rust.  

De wedstrijdkalender 2021 is uit. Dus agenda vullen met de visdata. Namens de Visclub wens ik jullie en dierbaren, ondanks de beperkingen goede en gezonde feestdagen met een vuurwerkloos jaarwisseling. Houdt elkaar in de gaten, app een bericht naar elkaar.

Houdt voldoende afstand want je bent dichterbij dan je denkt.

Met vriendelijke groet,    

Namens de visclub       

Ruud de Ruyter