Volgende wedstrijd/mededeling

AANVANG WEDSTRIJD 14.30 uur ipv 18.00 uur

Vissen het mag weer. Na een vreselijke periode van angst ,onzekerheid weerspannigheid en isolement en een soort huisarrest, mogen we weer.

Dus ook voor de onze visclub is het hoog tijd dat we onze visspulletjes weer in orde gaan maken.
Nu ben ik overtuigd dat de meeste van ins al een hengeltje hebben uitgegooid de afgelopen maanden. Want als ik las dat het vissen explosief is gegroeid dit Corana tijdperk.

Zowel maatschappelijk, thuis en op het werk hebben me met een tal van voorzorgsmaatregelen te maken gehad. Toegegeven het zorgde wel voor een hoop discussies. Zoals

flauwekul, het zal zo,n vaart niet lopen, complot theorie, 1.5 m afstand, 10 x per dag je handen wassen  etc etc. Maar hoe je het draait of keert en zeker op ZR heeft het zijn vruchten afgeworpen.

Door strenge handhaving hebben we gelukkig met zijn allen dat vreselijk monster buiten de deur kunnen houden.

14 juli gaan we onze eerste wedstrijd houden vanaf 14.30 uur in de sloot van Kor. Net voorbij de Kleine Johannes onze mooie molen.

In de sloot hoor ik u denken, moet dat nu. Jawel hartstikke leuk vissen. Met een beetje slimheid en gevoel ben je na afloop bekaf maar wel voldaan.

Baarsjes, voorn, bliek, snoekjes en karpers je vangt het allemaal. Heerlijk vissen in een avond zonnetje (hoop ik) Met goede zonnebescherming want het kan warm zijn.

Laat we hopen dat dit weer een opstap is voor een mooi afsluiting van het laatste helft van het visseizoen 2020.

Later krijgt u nog meer informatie over deze visdag. De uitnodiging op de website zal binnenkort verschijnen. U bent nu op de hoogte van onze herstart viscompetitie.

Blijft gezond houdt afstand u bent dichtbij dan u denkt.

JB Conger