Visclub

Samenstelling Bestuur

Voorzitter Andre de Nooijer
Secretaris Marcel Schuil
2e Secretaris Gerard van der Knijff
Lid
Penningmeester
Peter Oosterling
Ruud de Ruijter

Doelstelling:
Het mogelijk maken voor de leden om 15 tot 20 maal per jaar te gaan vissen zowel met de boot als vanaf de kant en het strand. Alles vindt plaats op wedstrijdbasis.

Bootvis wedstrijden worden over het algemeen gehouden op
“MS de Theo”, een sportvisboot die vertrekt vanuit de sluis in Vlissingen. Als men 3 wedstrijden mee gaat vissen, dan krijgt u op het einde van het seizoen een prijsje.  Gaat u minimaal 5 x mee met een wedstrijd dan doet u mee in het visklassement

Buitenom de bootvisdagen, die uitgezonderd het aas, gratis zijn worden er enkele wedstrijden vanaf het strand of dijk, kanaal of binnenwater  georganiseerd. Ook deze zijn gratis, het aas uitgezonderd. Van alle wedstrijden wordt een klassement bijgehouden. Na de laatste wedstrijd wordt een gezellige avond georganiseerd, waarbij iedereen die in het klassement voorkomt, verzekerd is van een prijs.

Als er een financiele ruimte is d.m.v samenwerking met de PV is  het mogelijk om iets speciaals te organiseren voor haar leden. Zo zijn we een aantal malen de Noordzee opgegaan met als doel kabeljauw of makreel vissen. Ook werd er vanuit Yerseke met sloepen de Oosterschelde bevist.
Kortom een gevarieerd visprogreamma voor ieder wat wils en een gezellige groep wat wil je nog meer in deze hectische  maatsschappij.

U kunt zich aan- of afmelden voor deze club via Mijn PV.
Let wel: lid worden van een subclub kan alleen als u lid van de Personeelsvereniging bent!