Kleding toerclub

Vanaf 2017 heeft de toerclub een nieuwe wieleroutfit geleverd door REY sport uit Wolphaartsdijk.

Leden kunnen de kleding bestellen via dit formulier.

Er wordt 4 keer per jaar een bestelling geplaatst.

Volg de ZR toerclub op Instagram: zr_toerclub

 

Toerclub terugkieke

Nu we weer een nieuwe outfit voor de ZR toerclubleden hebben ontworpen willen we even de oude tenues de revue laten passeren.

Begin jaren 90 is het groene shirt aangeschaft om tijdens een toertocht wat herkenbaar samen te fietsen. Het rode shirt met Total logo volgt daar kort op. De drukkosten werden door Total vergoed.

img_3236

Door contacten met een semiprofclub wist onze voormalige voorzitter een drukbesponsorde shirt te ‘regelen’. Dit was rond 2002 toen de club (toen het aantal leden evenveel was als er in het bestuur vertegenwoordigd waren) werd opgericht. Vrij snel kwam daarna de toch wel meest geliefde outfit van alle leden. De grijze. TRA reed in een witte versie en Bioracer wist deze voor TRN om te zetten in een grijze versie.

De groen/blauw/wit/zwarte versie is een jaar na de fusie met Lukoil gekomen en tot 2017 de outfit van de toerclub Zeeland Refinery.

Het bestuur is druk in de weer met Rey-sport om in 2017 met een nieuwe outfit te komen. Nog even de puntjes op de i en dan wordt het ontwerp openbaar gemaakt en een passessie georganiseerd. We hopen dat deze bij een ieder toerclub lid in de smaak zal vallen en gretig aftrek zal hebben.

Bestuur Toerclub

(tekst en fotos met dank aan Peter Kleij)

Inmiddels is het nieuwe tenue in gebruik genomen en de eerste reacties zijn positief. In de bestelling kan desgewenst aanpassingen aangevraagd worden zoals: ander zeem, pandlengte/beenlengte korter of langer enz.