Hobbyclub

Voorzitter Theo Smit
Secretaris Henk Lokhorst
Penningmeester Leo de Hondt
Bestuurslid Cor van Sluijs
Jack de Vries

 

Doelstelling :
Er wordt apparatuur en gereedschap aangekocht en onderhouden t.b.v. “doe het zelf klussen” die incidenteel gebruikt worden door de mensen en die te duur zijn om zelf aan te schaffen waarbij gevaarlijke apparatuur zoveel mogelijk wordt uitgesloten vanwege de risico’s.

Het bestuur is van mening dat het haar hoofdtaak is om het brede assortiment in een zo’n goed mogelijke staat te houden en indien nodig te vervangen zodat de leden er veilig en goed mee kunnen werken.
Daarna komt de aanschaf van nieuwe apparatuur. Hierbij proberen we in te schatten of het artikel regelmatig gebruikt zal worden. Hiertoe hebben we het ideeënformulier, dat jaarlijks aan de leden wordt gezonden, zodat hun ideeën kenbaar gemaakt kunnen worden.
Door de contacten die de club heeft met een aantal groothandels, hebben we afspraken met hen kunnen maken dat onze leden bij deze groothandels een aantrekkelijke korting kunnen krijgen op artikelen.

Uitleners
– Jan van Eijkeren
– Willy de Jong
– Pieter Kok

Shiftuitleners:
A-shift: Henk Vermeulen(Pr2) en Raoul Boonman (OM).
B-shift: Rob Vermeulen (OM), Erik van der Linden (OM) en Raymond van Leeuwen (Pr2).
C-shift: Neil Rak (Pr1), Eric Meulmeester (Pr1), Cor van Sluijs (OM), Jack de Vries (Pr2).
D-shift: Leo de Hondt (F&S) en Ronald Borgers (Pr1).
E-shift: Bram van Keulen (OM) en Henk Lokhorst (Pr1).

Onderhoud:
– Rinus Pikkaart

Naast de contributie wordt nog “huur” in rekening gebracht per weekdeel per geleend apparaat. Een week heeft 3 weekdelen. Dit houdt in dat een lagere huur gevraagd wordt voor apparatuur met een lagere aanschafwaarde dan apparatuur met een hoge aanschafwaarde.

De activiteiten die de Hobbyclub organiseert kunnen cursussen zijn in het kader van “doe het zelf”, bijvoorbeeld een tegel- of metselcursus. Ook het bezoeken van relevante beurzen bestaat tot de mogelijkheden .

U kunt zich aan- of afmelden voor deze club via Mijn PV.
Let wel: lid worden van een subclub kan alleen als u lid van de Personeelsvereniging bent!