Hobbyclub

VoorzitterEdwin Tenthof
SecretarisHenk Lokhorst
PenningmeesterLeo de Hondt
2e PenningmeesterTabitha Meijer
BestuurslidCor van Sluijs
BestuurslidJack de Vries
BestuurslidWilco Nieuwenhuize
BestuurslidArthur Mol
BestuurslidTon Bijl

Doelstelling :
Er wordt apparatuur en gereedschap aangekocht en onderhouden t.b.v. “doe het zelf klussen” die incidenteel gebruikt worden door de mensen en die te duur zijn om zelf aan te schaffen waarbij gevaarlijke apparatuur zoveel mogelijk wordt uitgesloten vanwege de risico’s.

Het bestuur is van mening dat het haar hoofdtaak is om het brede assortiment in een zo’n goed mogelijke staat te houden en indien nodig te vervangen zodat de leden er veilig en goed mee kunnen werken.
Daarnaast de aanschaf van nieuwe apparatuur. Hierbij proberen we in te schatten of het artikel regelmatig gebruikt zal worden. Hiertoe hebben we het ideeënformulier, dat jaarlijks aan de leden wordt gezonden, zodat hun ideeën kenbaar gemaakt kunnen worden.
Door de contacten die de club heeft met een aantal groothandels, hebben we afspraken met hen kunnen maken dat onze leden bij deze groothandels een aantrekkelijke korting kunnen krijgen op artikelen.

Uitleners
– Tabitha Meijer
– Willy de Jong
– Raymond van Leeuwen
– Randy Oosterhof

Shiftuitleners:
A-shift: Rafael Polderman (Pr2) en Ronald Meulpolder (OS).
B-shift: André van de Werf en Michel Nieuwenhuize (Pr2).
C-shift: Roland Borgers (Pr1), Erik van der Linden (OS).
D-shift: Neil Rak (Pr1), Jack de Vries (Pr2), Henk Lokhorst (Pr1),
Wilco Nieuwenhuize (F&S), Raoul Boonman (OS) en Bram van Keulen (OS)
E-shift: Arthur Mol (Pr1) en Boris Honegger (Pr1).

Onderhoud:
– Ton Bijl

Naast de contributie wordt nog “uitleenbedrag” in rekening gebracht per weekdeel per geleend apparaat. Een week heeft 3 weekdelen. De hoogte van het uitleenbedrag is afhankelijk van de aanschafbedrag van de apparatuur. Dit houdt in dat een lager uitleenbedrag gevraagd wordt voor apparatuur met een lagere aanschafwaarde dan apparatuur met een hoge aanschafwaarde. Dit staat in het reglement.

De activiteiten die de Hobbyclub organiseert kunnen cursussen zijn in het kader van “doe het zelf”, bijvoorbeeld een tegel- of metselcursus. Ook het bezoeken van relevante beurzen bestaat tot de mogelijkheden .

U kunt zich aan- of afmelden voor deze club via Mijn PV.
Let wel: lid worden van een subclub kan alleen als u lid van de Personeelsvereniging bent!