Kennismaking

De personeelsvereniging is een vereniging die toegankelijk is voor werknemers en gepensioneerden van de Zeeland Refinery (voorheen TOTAL RAFFINADERIJ NEDERLAND), een raffinaderij gevestigd in het Sloegebied in Vlissingen Oost.
Ook personeelsleden van “vaste” onderaannemers kunnen lid van de vereniging worden.
Met de leden zijn ook meteen inwonende gezinsleden (partners en kinderen) lid van de vereniging.

Wij zijn een zelfstandige vereniging, opgericht bij Koninklijk Besluit in 1975. De vereniging staat ingeschreven onder nummer 22055860 bij de Kamer van Koophandel in Middelburg. Jaarlijks kunnen wij, dankzij onze werkgever, een groot aantal activiteiten voor onze leden organiseren.

Het doel van de personeelsvereniging is: de onderlinge verstandhouding tussen haar leden te bevorderen doormiddel van het organiseren van allerlei activiteiten.

Met de planning van activiteiten proberen we telkens een zo breed mogelijk programma samen te stellen. “Voor elk wat wils” is ons streven.

We proberen ook om alle activiteiten van de personeelsvereniging twee keer achter elkaar uit te voeren. Dit doen wij om ook de leden (ongeveer 50%) die in ploegendienst werken, zo veel mogelijk de gelegenheid te geven deel te nemen aan de activiteiten. Dat dit niet altijd mogelijk is, is te begrijpen.

 

actepv