Bestuur

De personeelsvereniging wordt in stand gehouden door verschillende personen uit verschillende afdelingen die vrijwillig en belangeloos zich inzetten voor de vereniging.

Gerrie Groesser
Voorzitter van de vereniging.  Bestuurslid sinds 1997 en is werkzaam als Security Shift Coordinator in ploegendienst binnen  Zeeland Refinery. Gerrie is de mede-beheerder van deze website.
Neem contact op met Gerrie

Astrid Peerdeman
Secretaris van de vereniging. Bestuurslid  sinds 1991 en is werkzaam als directiesecretaresse binnen Zeeland Refinery.
Neem contact op met Astrid

Petra Smits-Enters
Penningmeester van de vereniging. Bestuurslid  sinds 1998 en zij is werkzaam als Human Resources Officer binnen Zeeland Refinery.
Neem contact op met Petra

Jacqueline Schenk
Bestuurslid sinds 2009 en zij is werkzaam als Project Control Specialist bij de afdeling Engineering binnen Zeeland Refinery.
Neem contact op met Jacqueline

Leo van Peene
Bestuurslid sinds 2012 en is werkzaam als COI & Boilers project leader binnen de afdeling Maintenance van Zeeland Refinery.
Neem contact op met Leo

Theo Postma
Bestuurlid van de vereniging sinds 2006 en is werkzaam als Supervisor op de IT afdeling binnen Zeeland Refinery. Theo is de hoofdwebmaster van de website.
Neem contact op met Theo

Brenda van Nugteren
Bestuurlid van de vereniging sinds 2015 en is werkzaam als shift laborant binnen Zeeland Refinery.
Neem contact op met Brenda

Délano Reijnierse
Bestuurslid van de vereniging sinds 2018 en is werkzaam als Application Engineer op de IT afdeling binnen Zeeland Refinery. Délano is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met IT binnen de vereniging.
Neem contact op met Délano