Aan/Afmelden

Aan-/afmelden gaat via Mijn PV.

Aanmelden

Ga hiervoor naar Mijn PV in het menu en klik vervolgens op ‘Registreer’ in het menu, vul alle benodigde gegevens in en klik vervolgens op de groene knop ‘Registreer’.
Om te registreren voor een subclub kan je, nadat jouw account geactiveerd is door het bestuur, via ‘Mijn Gegevens’ lidmaatschappen van subclubs en van de PV aanpassen. Voor subclubs klik je op het tabje ‘Subclubs’ in ‘Mijn Gegevens’, vervolgens selecteer je de gewenste subclub en klik je op de blauwe knop ‘Start lidmaatschap’. Je ontvangt gelijk een bevestiging per mail.

Afmelden

Afmelden voor subclubs gaat op dezelfde manier als aanmelden. Log in en ga vervolgens naar ‘Mijn Gegevens’ en klik op het tabje ‘Subclubs’. Hier vindt je een overzicht van lidmaatschappen op subclubs. Door op de rode knop ‘Beëindig’ te klikken zal het lidmaatschap op de desbetreffende subclub per de opvolgende maand beëindigd worden.

Het afmelden van de PV geschiedt onder het tabje ‘Lidmaatschap’ onder ‘Mijn Gegevens’. Klik daarvoor op de rode knop ‘Lidmaatschap beëindigen’. Hierbij zal uw lidmaatschap voor de PV per 01/07 of per 01/01 beëindigd worden.